Lliga de Campions

Piqué: "No sentim pressió per guanyar la Champions, tenim il·lusió"

El defensa central del Barça ha sortit davant els mitjans en la prèvia del duel de Champions contra el Manchester United

Actualitzat

Gerard Piqué es mostra il·lusionat per passar l'eliminatòria, el jugador ha estat categòric quan se li ha preguntat si se sentien pressionats:

"Ja hem guanyat la Champions més d'una vegada. Pressió seria si portéssim 10 anys sense guanyar-la o no haver-la guanyat mai. És il·lusió el que tenim. Però sabem com n'és de difícil."

El defensa blaugrana ha explicat com plantejaran el duel d'Old Trafford:

"Intentarem tenir el control i la possessió. Ells miraran de sortir a la contra amb Rashford i Lukaku. Haurem d'estar pendents de vigilàncies i jugades a pilota parada. Són alts i forts."

I es pren com un avís l'eliminatòria anterior dels anglesos, en què van ser capaços d'eliminar tot un PSG:

"Sí, i tant. He vist els dos partits. El PSG va ser millor aquí. Però al Manchester no el pots deixar viu. Són un gran equip amb una gran història. I ho van demostrar a París, en la tornada. Jugant amb jugadors del planter."

A les preguntes constants sobre si les darreres experiències en eliminatòries perdudes els podien influir, el barceloní ha explicat que l'equip no està pensant en aquestes coses:

"Sí, vam caure i ens vam aixecar una altra vegada. És cert que hem tingut episodis durs: Roma, Bayern... Però també moments molt bons dels quals també hem après."

A les preguntes sobre el record del seu passat amb els "red devils", Piqué no ha pogut evitar posar-se nostàlgic i ha valorat molt positivament el seu pas per l'equip anglès:

"Partit molt especial. Vaig passar de ser nen a adult. Vaig aprendre'n molt dins i fora del camp. Primeres experiències professionals, jugant amb grans noms. I fora del camp, amb bogeries, com tothom. Vaig haver de deixar la família..."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut