Gerard Piqué durant la roda de premsa d'aquest divendres
Barça

Piqué: "Luis Enrique ha sigut un grandíssim entrenador"

Gerard Piqué afirma que el vestidor blaugrana vol acomiadar el tècnic amb un últim títol i confirma que està preparat per jugar la final

Actualitzat

Gerard Piqué ha comparegut en roda de premsa en la prèvia de la final de Copa, el Barça-Alabès en directe per TV3, i aquestes han sigut les seves valoracions dels diferents temes que li han preguntat:

Contra l'Alabès : "Ha sigut la revelació de la temporada i demà tenen una oportunitat històrica. Aniran molt motivats. Hem d'igualar aquesta motivació i fer prevaldre la nostra superioritat tècnica per endur-nos la Copa"

Últim partit amb Luis Enrique: "Luis Enrique ha sigut un grandíssim entrenador i res millor que marxar amb un altre títol. Esperem aconseguir-lo."

Estàs en condicions? "Em trobo força bé. M'he entrenat els últims dies. Preparat per demà. Estem aquí per jugar les finals"

Balanç etapa Luis Enrique: "El més fàcil és quedar-se amb els títols, que han sigut molts, però jo em quedo amb la seva forma de ser. Ja sé que amb vosaltres no ha tingut la millor relació del món però al vestidor se'ns ha anat conquistant. Jo vull que marxi amb un altre títol i que marxi bé. Han estat tres anys molt molt bons".

Com espereu l'Alabès?: "Esperem un equip que busqui la contra. Amb Deyverson a dalt. Haurem d'estar molt atents. Tindrem la pilota i el control del partit. Haurem de crear moltes ocasions".

Mitjà de comunicació: "Quan sigui el moment ja en parlaré. Crec que estem aquí per una altra cosa"

Tens sensació d'apagafocs?: "Són coincidències. El club té els embolics que pugui tenir i a ningú li agrada. En alguns casos ens podem defensar i en d'altres es podrien haver estalviat però toca donar la cara i tirar endavant"

Piqué també s'ha mullat sobre la incidència dels àrbitres en la Lliga guanyada pel Reial Madrid:

Serveixen precedents de Lliga amb l'Alabès? "No crec. Aquí al Camp Nou era 2a o 3a jornada de Lliga, a la tornada s'acabaven de classificar per a la final de Copa i potser ho van celebrar"

Final Champions? "Ara estic centrat en la final de demà. Després a la final de la Champions, que guanyi el millor. Al final que guanyi un o l'altre no canvia res del que ha sigut aquesta temporada per a nosaltres"

 

En Lliga eren tots contra el Barça? "No tinc aquesta sensació. Crec sincerament que els àrbitres han pogut influir. Al final el Madrid ha guanyat i cal passar pàgina. Espero que s'implementi el VAR. Ara mirar enrere al detall no serveix de res. A vegades no és suficient competir i estar a la seva altura. Per guanyar la Lliga hem de ser infinitament superiors"

Els casos judicials us poden afectar? "S'han d'analitzar un a un. Ara venen tots de cop i sembla que hi ha molts casos i tots estan relacionats amb el club. Però un és d'un expresident que ja fa temps que no és en el càrrec, després hi ha els de l'acció de responsabilitat, que preferiríem que s'haguessin aparcat els egos, i hi ha els casos amb Hisenda que a vegades venen perquè hi ha confusió en les normes i altres equips també els pateixen".

Umtiti: "Té el cap molt ben moblat, té molt nivell i li ha sortit un molt bon primer any. I això aquí és molt important. Et dona confiança. És el que em va passar a mi"

La Copa us motiva tant com altres títols? "Per a nosaltres és la mateixa il·lusió. Estic convençut que veureu la passió i la il·lusió que ens genera la final de Copa"

Deyverson: "Molt capacitat tant tècnicament com físicament. Tenen dos jugadors de banda que pugen molt bé com Theo i Kiko Femenía. Serà clau poder dominar el joc i que ells tinguin com menys transicions millor".

Luis Suárez: "Absència important però no ens ha d'afectar l'absència d'un jugador. El Paco està marcant gols en els últims mesos"

Sergi Roberto: "S'han d'afrontar les baixes que hi hagi i els onze que surtin tindrem un nivell molt alt"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut