Barça

Piqué: "Les meves prioritats són el futbol, el futbol i el futbol"

El blaugrana ha respost a les crítiques que ha rebut per la seva implicació en l'organització de la Copa Davis i s'ha defensat assegurant que només està centrat en el futbol, després de rebre el premi al millor futbolista català de l'any

Actualitzat

El blaugrana Gerard Piqué ha respost a les crítiques que ha rebut en les últimes setmanes per la seva implicació en l'organització de la Copa Davis que es va celebrar a Madrid i s'ha defensat assegurant que només està centrat en el futbol després de rebre el premi al millor futbolista català de l'any en la 8a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català.

"El futbol, el futbol i el futbol. Sé que en les últimes setmanes, sobretot, hi ha els directors dels diaris aquí? Per què últimament m'estimen molt, però sembla que amb la Copa Davis pugui estar distret pel que escriuen. Us diria que amb la Copa Davis ja portem molt temps treballant i que aquest premi és per tot l'any que vaig estar treballant, i per tant serà el mateix perquè crec que es poden complementar les dues coses."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut