Gerard Piqué
Gerard Piqué en una imatge d'arxiu
BARÇA

Piqué explica per què va cancel·lar l'entrevista a "El Hormiguero"

Desmenteix que fos el nou tècnic qui li vetés l'assistència al programa de televisió

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de Xavi Hernández ja fa dies que camina amb els primers entrenaments durant aquesta aturada de seleccions. I Ibai Llanos no ha deixat escapar l'oportunitat de preguntar a Piqué sobre la seva absència en la presentació de la Copa Davis i al programa "El Hormiguero".

Abans de preguntar però, Ibai Llanos ha vacil·lat a Piqué amb aquest discurs:

"M'han escrit i ho he ignorat, però no puc ignorar-ho més. 8.000 missatges de 'Piqué, et posaran una multa', 'Xavi, fes-ho'. A veure són les deu del vespre i soc a casa, estem fent alguna cosa malament? Si veiessis el que pensa Xavi dels globus, va dir els globus són divertits!"

Piqué després no ha ocultat la veritable raó de per què no assistirà a la presentació de la Copa Davis ni al programa de televisió.

"La gent opina perquè els mitjans diuen el que vol que la gent escolti. Si sabessin la història del que ha sortit d'"El Hormiguero". Xavi ni ho sap, que jo ho he cancel·lat."

 

"La gent al final consumeix, el problema és els que inventen. Aquest és el problema. Li vaig haver d'explicar (a Xavi) què era això d'"El Hormiguero", no sabia ni del que estava parlant. Li vaig haver d'explicar que és veritat, que vaig cancel·lar l'entrevista, però la vaig cancel·lar perquè em va donar la gana cancel·lar-la, perquè al final hi ha unes normes que ha posat Xavi i que si vols viatjar, havies de dir-l'hi i comentar-l'hi, i al final vaig preferir no comentar-l'hi i cancel·lar l'entrevista perquè no em venia de gust haver de demanar-li permís ni molt menys i ja està."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut