barça

Diari de pretemporada: Piqué explica com van les curses amb bugui

El vehicle típic del golf acompanya la pretemporada dels blaugranes i el central n'ha explicat més detalls

Laura BruguésActualitzat

El bugui s'ha convertit en el vehicle dels jugadors per desplaçar-se en aquesta pretemporada a Alemanya. Després de les imatges curioses que vam veure en el primer dia d'entrenaments, avui, els viatges amb aquests vehicles han estat més calmats.

La sortida amb buguis al final de l'entrenament, de fet, ha estat impecablement ordenada. Les curses d'ahir van tenir un clar guanyador. Gerard Piqué ha explicat que els guanyadors van ser els del seu bugui, és a dir, ell, Jordi Alba i Riqui Puig. Tot i això, fent broma Piqué ha assenyalat que ells pesen més perquè són tres, tot i que "Alba i Riqui en fan un". El central ha lamentat que avui han modificat la velocitat dels buguis.

És l'ambient distès després de la intensa sessió d'entrenaments a Alemanya. Als despatxos, la feina tampoc no s'atura. El secretari tècnic, Ramon Planes, posava al dia aquest matí a Ronald Koeman de totes les novetats en matèria de fitxatges i també de sortides. La cúpula esportiva també treballa intensament aquests dies de stage. Juntament amb el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i el director de futbol, Mateu Alemany. Tant l'un com l'altre saludaven aquest matí els jugadors. Un d'ells, Umtiti, a qui el club ja ha fet saber, com a Pjanic, que s'han de buscar una sortida i que, si volen quedar-se, al Barça, no tindran minuts.

Ells segueixen entrenant-se igual que tots els futbolistes amb el futur insert, com Griezmann, Neto o Braithwaite.

Molt diferent la situació de l'únic fitxatge que és a Alemanya, Memphis Depay. Amb pas ferm i decidit encapçalava el grup d'entrenament, amb ganes de tornar a jugar un altre partit. Serà aquest dissabte, contra l'Stuttgart.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut