Quin pronòstic té la lesió de Piqué?
Piqué el dia que es va lesionar (Foto: EFE)
Barça

Piqué evoluciona bé de la lesió al genoll i esgota les opcions per jugar el clàssic

Segons ha pogut saber TV3, el genoll del central català va millor i l'entrenament d'aquest dijous ha anat força bé, tot i que encara li molesta una mica. Koeman no vol prendre riscos perquè creu que va ser precipitat que jugués contra el PSG a la Champions

Jordi GrauActualitzat

Aquest dijous el central ha sortit a la gespa amb el grup, i ara, en una decisió consensuada amb Ronald Koeman i els serveis mèdics del club, es determinarà si pot jugar el clàssic o, si per contra, val més la pena no arriscar. Si el genoll dret li continua fent mal li queda l'opció d'infiltrar-se per jugar, però el risc d'una altra lesió és molt gran i Koeman ja ha advertit que no se la pensa jugar amb ningú.

Segons ha pogut saber TV3, el genoll de Piqué va millor i l'entrenament d'aquest dijous ha anat força bé, tot i que encara li molesta una mica. Gràcies a un tractament extern als serveis mèdics del club blaugrana estan aconseguint eliminar-li la fibrosi que se li havia generat als lligaments producte d'una mala recuperació. Tot i aquesta millora, Koeman no vol arriscar perquè creu que va ser precipitat que jugués contra el PSG a la Champions.

Piqué es va entrenar ahir dimecres -dia de festa per a la plantilla- en solitari, i va tornar a comprovar que, quan incrementa la càrrega de treball, el genoll dret li fa mal, i en aquestes condicions és impossible jugar un partit de màxima exigència.

A més, el futbolista porta un mes sense jugar i ha perdut el ritme de competició. A pilota passada, el tècnic reconeix que va ser un error precipitar el seu retorn en la Champions contra el PSG.

Piqué confiava reaparèixer de la recaiguda després de l'aturada de seleccions. Després d'uns dies entrenant-se amb el grup, el genoll li va començar a molestar i ara mateix se li fa difícil suportar el dolor. Malgrat les ganes de disputar el clàssic, és conscient que després encara queden dues finals: la de Copa, contra l'Athletic Club, i la Lliga, al Camp Nou, contra l'Atlètic de Madrid.

 

 

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéEl Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut