Gerard Piqué, contrari al projecte de la Superlliga (@FCBarcelona_cat)
Barça

Piqué: "Des del prisma del jugador, la Superlliga no és positiva a llarg termini per al món del futbol"

El central blaugrana explica les seves reticències a la competició: "Implicarà la desaparició d'equips com el Sevilla o el València"

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué, un dels capitans del FC Barcelona, s'ha posicionat en contra de la Superlliga que integra el club blaugrana.

En un extracte de l'entrevista concedida amb Vamos per al programa "Universo Valdano", el central blaugrana explica la seva postura i també mira d'entendre la situació del Barça:

"El president del Barça ha heretat el club en unes circumstàncies econòmiques molt dolentes i negatives per a l'equip. Prendrà la millor decisió per al club. Però des del prisma del jugador, la Superlliga no és positiva a llarg termini per al món del futbol. Volem això per al futbol? Que els Sevilla, València, Everton o Nàpols desapareguin? Perquè aquests clubs tendiran a valdre zero."

 

 

Piqué ja havia mostrat la seva contrarietat per la Superlliga amb un tuit en anglès que va crear rebombori:

 

"El futbol pertany als aficionats. Avui més que mai."

Piqué també va tenir un comentari irònic cap el programa de televisió "El Chiringuito de Jugones", fent menció a l'entrevista que havien fet el dia anterior amb Florentino Pérez on havien aplaudit la creació del nou projecte:

 

L'abandonament del projecte per part dels 6 equips anglesos ha deixat la competició tocada de mort. Els altres 6 clubs que hi continuen -el Reial Madrid, el Barça i l'Atlètic, i els italians Juventus, Inter i Milan- tenen la intenció de seguir endavant, però ara mateix es veuen obligats a parar i reformular el projecte. El Barça com a club no ha fet cap comunicació oficial al respecte.

A través d'un comunicat emès aquesta matinada, asseguren que els toca "reconsiderar" quins són els millors passos a seguir per fer una competició que sedueixi els aficionats i canviï les estructures actuals del futbol europeu. En el comunicat també asseguren que estan alineats amb la llei i lamenten les pressions als equips anglesos, origen de la crisi de la Superlliga 48 hores després d'haver-se anunciat.

 

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéSuperlliga
Anar al contingut