Piqué saluda l'afició d'Old Trafford al final del partit (Reuters)
Lliga de Campions

Piqué: "Després del que va passar amb el PSG, no hem de confiar-nos per a res"

El central blaugrana ha demostrat que es troba en un gran moment de forma i ha estat escollit com el millor jugador del partit, segons la UEFA, en el seu retorn a Old Trafford

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat imperial en el seu retorn a Old Trafford i ha culminat una gran actuació que l'ha servit per ser escollit el millor jugador del partit segons la UEFA. El central blaugrana ha demostrat que es troba en un gran moment de forma i de maduresa i ha estat molt sòlid defensivament sense donar cap opció als davanters del Manchester United.

Després de la victòria per la mínima, Piqué ha assegurat en declaracions a Movistar+ que no s'han de refiar de cara a la tornada al Camp Nou i ha recordat que el United ja va eliminar contra pronòstic el París Saint-Germain.

"Venir aquí és complicadíssim, és un estadi amb molta història, majestuós, amb bon ambient sensacional de futbol. Però després de veure el que va passar amb el PSG no hem de confiar-nos per a res. Al futbol pot passar qualsevol cosa. Caldrà sortir amb molta concentració."

Piqué també ha admès que el fet de marcar ràpid els ha donat tranquil·litat i ha afegit que l'equip es troba en el millor moment defensiu de la temporada.

"Ha estat un partit de poques ocasions i que els detalls han marcat el resultat. Marcar un gol ràpid fora de casa et dóna tranquil·litat. El fet de no encaixar ens ha ajudat molt. Defensivament estem en el millor moment de la temporada i tinc els galons suficients per ajudar els meus companys."

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut