Barça

Creuament de tuits entre Gerard Piqué i Víctor Font

El candidat a la presidència del Barça havia fet servir la conversa de Piqué en què criticava la gestió de Bartomeu per parlar dels "errors" del passat; el jugador s'ha molestat en veure la seva imatge esquitxada en la campanya electoral i ha demanat a Font que eliminés la seva piulada, una petició a la qual ha accedit amb una disculpa

Xavi Lorente / Redacció Esport3Actualitzat

El candidat a la presidència del Barça Víctor Font ha aprofitat les paraules de Piqué per parlar dels "errors" del passat. Al central blaugrana no li ha fet gens de gràcia la piulada de Font i li ha demanat que la retirés per no veure esquitxada la seva imatge en la campanya electoral.

Font s'ha disculpat i l'ha retirat de seguida.

 

Gerard Pique, durant la conversa amb el youtuber Ibai Llanos

Tot ve arran d'una llarguíssima conversa que van tenir aquest dijous a la nit Gerard Piqué iel youtuber Ibai Llanos. El jugador del Barça va respondre amb to distès a tota mena de preguntes. El central blaugrana va confirmar que evoluciona bé de la seva lesió després de seguir un tractament conservador. Quan se li va preguntar per la gestió de Josep Maria Bartomeu en l'última etapa al Barça, Piqué va estar crític amb l'expresident.

"Hi va haver moments puntuals en què es necessitava una mica més lideratge i de donar la cara. Has de tenir dots per liderar un club com el Barça de 1.000 "quilos", és un transatlàntic. Quan t'escapes d'aquests problemes, i delegues... i no apareixes, comença a crear-se una muntanya i surten més problemes... tot acaba anant a pitjor. Els problemes no se solucionen per si sols. Has d'agafar el toro per les banyes."

Gerard Piqué també va destacar la capacitat de reacció de l'equip en l'eliminatòria de copa ahir a Granada. Va tenir fe que la remuntada podia passar malgrat estar perdent per 2 a 0 en el minut 87.

"Més que per la classificació, es va donar un cop damunt la taula al que és l'actitud, les ganes de competir, guanyar, malgrat les circumstàncies que estan passant al voltant del club tot aquest any. Això és molt positiu i ens pot donar molt de cara a afrontar el que queda de temporada."

Piqué també va donar la seva opinió sobre el burofax que va enviar Messi al club, i sobre el futur de l'argentí:

"Va ser una situació molt difícil per a tothom. D'una banda està la situació de club, per altra banda hi ha el nivell personal (el que sent Messi), i van succeir uns esdeveniments que van acabar de la millor manera possible perquè Leo es va quedar. Jo no sé la seva intenció final. Jo el veig molt feliç i tenir-lo amb nosaltres  és una garantia d'èxit.

El conegut "streamer" fins i tot va haver de demanar disculpes per fer una broma amb Piqué sobre el 2 a 8 del Bayern al Barça de la Champions de l'any passat:

ARXIVAT A:
Gerard PiquéMessiJosep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut