Gerard Piqué torna a animar el barcelonisme de cara a la recta final de la Lliga (EFE)
Barça

Piqué anima els barcelonistes amb una piulada a Twitter: "Això no s'ha acabat"

El central barcelonista recorda que "lluitar fins al final forma part de l'ADN del club" i, de cara al partit de dimarts contra l'Atlètic de Madrid, demana "cap ben alt" a equip i entorn

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué va mostrar-se enigmàtic ahir a la nit a Twitter amb un missatge en què reproduïa un vers d'un tema del grup de rock alternatiu nord-americà The Management: "We were fated to pretend", és a dir, "estàvem destinats a fingir". Les interpretacions van ser diverses, des de la pròpia situació de l'equip fins a la caiguda de Rafinha en la falta que va significar el 2 a 2 a Vigo.

 

Aquest migdia, però, Piqué ha tornat a assumir el paper de portaveu amb una piulada molt més diàfana en què anima el barcelonisme de cara al duel de dimarts, al Camp Nou, contra l'Atlètic de Madrid.

 

Aquesta temporada, Piqué va ser dels primers en anunciar l'acord dels jugadors per la rebaixa de salaris durant el coronavirus, va assegurar que "sempre és un plaer creuar-se amb persones com [Ernesto Valverde]", després de la destitució del Txingurri, i va manifestar el seu suport al club quan va mostrar el seu rebuig a l'empresonament dels líders independentistes després de la sentència del judici del Procés.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut