Art i esport es troben en les pilotes dels Europeus de waterpolo que es disputaran a Barcelona
Waterpolo

Pilotes de disseny per a les subseus dels Europeus de waterpolo

Combinen imatges esportives amb referències a la ciutat de Barcelona

Actualitzat

El Comitè Organitzador dels Europeus de waterpolo, que es disputaran a Barcelona del 14 al 28 de juliol, ha entregat una pilota de disseny als vuit clubs que acolliran les subseus de la competició perquè promocionin el torneig en les seves instal·lacions.

Les pilotes, de 60 centímetres de diàmetre, són fetes a mà amb fibra de vidre. Combinen imatges de waterpolo amb referències a la ciutat de Barcelona i seran propietat dels clubs quan s'acabi la competició. Els artistes que les han dissenyat són Master Andreu, Marta Bellvehí, Emily Eldridge, Camil Escruela, Bernat Solsona i els estudis Monkey Fingers, La regadera gráfica, Axe Colours i Storyboards.cat.  

L'acte de lliurament de les pilotes, a l'antiga fàbrica de la Damm, ha servit com a reconeixement al CN Barcelona, el CN Atlètic Barceloneta, el CN Sant Andreu, el CN Montjuïc, el CN L'Hospitalet, la UE Horta, el CN Sant Feliu i el CN Molins de Rei. En les piscines d'aquests clubs, s'entrenaran les 28 seleccions participants en els tornejos masculí i femení

Les instal·lacions d'aquests vuit clubs, amb la Piscina Sant Jordi i les annexes de les Piscines Picornell, acolliran 735 sessions d'entrenament abans i durant la competició. En l'acte de lliurament de les pilotes, el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, ha recordat que els clubs que acolliran les subseus del torneig tindran també "una compensació econòmica" per part de l'organització en concepte de lloguer de les seves instal·lacions.
 
 

Anar al contingut