Oriola ha estat el convidat de "La sotana"
Oriola ha estat el convidat de "La sotana"
bàsquet

Pierre Oriola, decebut amb el Barça: "Era el capità i no han fet ni un comunicat"

El pivot de Tàrrega explica què li ha dolgut del club i, més concretament, de l'entrenador Jasikevicius

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat cinc anys al FC Barcelona, els últims com a capità, però Pierre Oriola ha marxat del Palau Blaugrana per la porta del darrera. Si dijous passat el seu comunicat anunciant que deixava de pertànyer a l'equip del seu cor ja deixava entreveure una decepció amb el club, aquest diumenge n'ha explicat els detalls a "La sotana". El pivot de Tàrrega lamenta les formes utilitzades per l'entitat i, més concretament, per l'entrenador, Sarunas Jasikevicius:

"És una decisió esportiva. Quan no entres als plans d'un club, ho has d'acceptar. Però estic decebut perquè soc molt del Barça i segueixo pensant que podria haver aportat més coses. Era el capità i no han fet ni un comunicat. Jasikevicius no em va dir res, i només em va trucar al cap de dos mesos de fer-me fora preguntant-me si estava enfadat. Ja no ho estava, quan s'acaba una etapa, s'acaba."

Els encarregats de comunicar-li el final d'etapa van ser els responsables de la secció:

"M'ho comuniquen Mario Bruno i Juan Carlos Navarro després d'una reunió molt llarga analitzant el meu rendiment d'un any que em vaig passar lesionat. En els últims cinc minuts em van dir que no continuaria l'any següent. Ens hauríem pogut estalviar la reunió."

Sobre el seu futur immediat i el possible desembarcament al projecte del Bàsquet Girona, fent pinya amb Marc Gasol i Aíto, una resposta enigmàtica:

"No sé on continuaré la meva carrera, però a Girona m'agradaria portar el dorsal 18."

Anar al contingut