Lamine Yamal, fotografiat amb la samarreta de la selecció catalana que no va poder lluir contra Panamà per estar preparant l'Eurocopa
Lamine Yamal, fotografiat amb la samarreta de Catalunya que no va poder lluir contra Panamà per estar preparant l'Eurocopa
barça

Picada d'ullet de Lamine Yamal als joves catalans de la seva generació

L'extrem del Barça confessa intimitats en una entrevista a dies de debutar en l'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest cap de setmana que ve, Lamine Yamal es pot convertir en el futbolista més jove a debutar en una Eurocopa. Tot i això, el mataroní, acostumat a fer història per la prematuritat del seu talent, segueix tranquil i relaxat. Ho ha demostrat en un test de la revista GQ en què l'extrem del Barça enumera una desena d'intimitats. Comença pels objectes que sempre l'acompanyen i no ho dubta ni un instant. Es posa la mà a la butxaca i treu la T-16. Una picada d'ullet als joves catalans:

Potser perquè només li queda un mes just per utilitzar la targeta preferida entre la població d'entre 4 i 16 anys, no en va és el salconduit que els permet viatjar gratuïtament dins de la seva zona de residència. El 13 de juliol, Lamine Yamal bufarà 17 espelmes i veurà com li caduca un dels seus objectes imprescindibles a la cartera: "La utilitzo per poder anar a totes les estacions de tren i bus."

El "27" del Barça i "19" del combinat estatal demostra un alt nivell d'informació dels requisits de la targeta, que funciona per zones:

"Me la va fer la meva mare i la feia servir per a tot: per anar a entrenar, per quedar amb els amics... He tingut dues T-16: una que era de Granollers i l'altra, quan em vaig mudar a Barcelona, per anar-hi. M'anava perfecte per no pagar targetes cada matí, m'anava perfecte. Me'n vaig anar a la Masia amb la T-16."

És comprensible tanta estima. Només els usuaris habituals del transport públic saben com es passa de malament quan perds la targeta.

Videojocs, música i sèries

En la mateixa conversa, el de Rocafonda també desgrana què li agrada fer en el temps lliure i torna a demostrar que té una rutina que podria ser la de molts altres joves del 2007. Destaca un altre dels objectes que més aprecia, la videoconsola: "Quan anava a sisè de primària, la mare li va regalar la PS4 i des d'aleshores sóc un viciat del Fortnite", reconeix.

A nivell musical, selecciona els artistes en funció de la companyia. El que és innegociable és el gènere, que són el rap i el trap a fons: "Amb els amics escolto Morad; per motivar-me abans d'un partit, el porto-riqueny Myke Towers; i amb la família, Eminem o 50Cent". Quan apaga el reproductor, pot mirar una sèrie i, en aquest capítol, un clàssic com "Breaking bad" és la distracció actual.

Anar al contingut