Messi i Fernando s'agafen de la samarreta en una jugada del partit de Copa al Camp Nou (EFE / Alberto Estévez)
Copa

Picabaralla i retrets al túnel de vestidors del Camp Nou després del Barça-Sevilla

Segons ha explicat el programa "Què t'hi jugues" de SER Catalunya, després del xiulet final hi va haver una picabaralla dialèctica entre Leo Messi i Pepe Costa -membre de l'staff tècnic del Barça-, i el president del Sevilla, Pepe Castro, i Monchi

Redacció Esport3Actualitzat

La tensió entre les banquetes del FC Barcelona i el Sevilla en el tram final del partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei al Camp Nou es va traslladar al túnel de vestidors. Segons ha explicat el programa "Què t'hi jugues" de SER Catalunya, després del xiulet final hi va haver una picabaralla dialèctica entre Leo Messi i Pepe Costa -membre de l'staff tècnic del Barça-, i el president del Sevilla, Pepe Castro, i Monchi, que havien baixat als vestidors per donar ànims als seus futbolistes després de la dolorosa eliminació.

Segons han explicat diversos testimonis dels fets, algun membre de l'expedició del Sevilla va cridar "Quina vergonya. Sempre guanyeu igual" i la resposta d'un integrant del Barça va ser la següent: "A callar, us en aneu calentets cap a casa".

En la discussió, curta però intensa, no es va arribar en cap moment a les mans i no hi van participar cap dels dos entrenadors, Ronald Koeman i Julen Lopetegui, però sí que hi van prendre part futbolistes de tots dos equips.

Segons fonts del conjunt sevillista, Messi hauria recriminat a Monchi la seva actitud i les seves declaracions després del partit de Lliga al Sánchez Pizjuán. Una acusació que des del club blaugrana neguen amb rotunditat.

Anar al contingut