Els tres candidats a la presidència del Barça, durant el debat del Grup Godó
Els tres candidats a la presidència del Barça, durant el debat del Grup Godó
Barça

Nova picabaralla entre els candidats per Xavi Hernández

El punt més polèmic del debat del Grup Godó ha tornat a centrar-se en la figura de Xavi Hernández. Ha estat sortir el seu nom a través de Víctor Font i encetar-se el foc creuat

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels temes que més conflicte ha generat en el debat del Grup Godó entre els tres candidats a les eleccions del Barça ha estat el de la figura de Xavi Hernández.

El de Terrassa és -en principi- l'home fort del projecte esportiu de Víctor Font, si bé Laporta ha posat en dubte -un cop més- que acabi sent així. Com Freixa, que tampoc s'ho acaba de creure.

Joan Laporta: "El senyor Font insisteix amb el Xavi, el Xavi... I encara no he sentit que el Xavi digui que està amb el senyor Font". Replicat per Víctor Font: "Només faltaria, el Xavi no pot ser exclusiu de cap candidatura".

Laporta ha seguit atacant la candidatura de Sí al Futur i ha afegit: "El Xavi, el Jordi (Cruyff), el Benaiges... ho han desmentit", al·ludint al fet que Víctor Font ha donat per fet que serien els homes clau de l'àrea esportiva del seu projecte.

Per la seva banda, Toni Freixa ha assenyalat: "El Xavi no contempla la figura de 'general manager'". I ha estat replicat durament per Víctor Font de forma taxativa: "Si el que jo dic no és cert, em retiro de la cursa electoral".

Una picabaralla que recollim en aquest vídeo:

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut