Iker Casillas en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Picabaralla d'Iker Casillas i la Federació Espanyola de Futbol

Les diferències de l'exjugador del Reial Madrid i el president de l'RFEF, Luis Rubiales, queden retratades a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

La història de desconnexió entre el president de la Federació Espanyola de Futbol amb Iker Casillas va començar quan l'exjugador del Reial Madrid va proclamar la seva candidatura per optar a la presidència que ocupa Rubiales. Tot i que el mes de juny passat, Casillas va comunicar que no es presentava a les eleccions, sembla que les relacions entre tots dos han quedat afectades.

Només així s'entén que l'RFEF faci un vídeo d'homenatge per celebrar el vuitè aniversari de la victòria en l'Eurocopa del 2012 en què pràcticament Iker Casillas no hi apareix.

I, per això, per la seva absència, l'exporter blanc envia un missatge al compte de Twitter de la selecció espanyola dient "no sé si he fet alguna mal feta".

Abans, Iker Casillas havia fet un tuit sobre l'aniversari de l'Eurocopa que no va trobar resposta per part de la Federació Espanyola que, curiosament, sí que va respondre als tuits de Sergio Ramos o Juan Mata.

El que respon amb un tuit animant Iker Casillas és Javier Tebas, un altre bon "amic" de Luis Rubiales.

 

Anar al contingut