Pablo Piatti, entrenant-se amb normalitat amb la resta de l'equip abans del partit contra l'Atlètic de Madrid
Espanyol

Piatti s'entrena amb normalitat en l'última sessió de l'Espanyol abans de la visita al Calderón

Quique Sánchez Flores fa tornar a la llista de convocats Jurado, Gerard Moreno i Javi Fuego, que van descansar en el partit de Copa a Alcorcón

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol ha fet el darrer entrenament abans de la sempre difícil visita al Vicente Calderón d'aquest dissabte (20.45). La sessió ha comptat amb la principal novetat de Pablo Piatti, que s'ha exercitat amb la resta del grup després de fer-ho al marge els últims dies. D'aquesta manera, l'argentí apunta a l'onze contra l'Atlètic de Madrid.

També hi ha participat amb normalitat Álvaro Vázquez, que ha completat el segon dia amb l'equip. Tot i això, el davanter no ha entrat a la convocatòria, igual que Marc Roca i Martín Demichelis, que n'han quedat fora. A la llista hi han tornat Gerard Moreno, Javi Fuego i Jurado, que van descansar en el partit de setzens de Copa al camp de l'Alcorcón, a més d'Hernán Pérez, que va complir sanció contra el Leganés. El conjunt blanc-i-blau tornarà a viatjar a Madrid aquest dissabte, on espera continuar amb la bona ratxa en un camp molt complicat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut