Philippe Coutinho, fent carrera al sorral
Barça

Philippe Coutinho comença la recuperació

El brasiler del Barça treballa per estar disponible al més aviat possible per a Ernesto Valverde. Paco Alcácer fa part de la sessió amb el grup

Actualitzat

Philippe Coutinho va arribar al Barça lesionat, però ja treballa per estar a les ordres d'Ernesto Valverde al més aviat possible. El brasiler s'ha deixat veure aquest divendres per la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer treball de recuperació. Se l'ha pogut veure, per exemple, al sorral, on els jugadors fan carrera sobre una superfície poc agressiva per a les articulacions.

L'anterior entrenador del migcampista brasiler, el tècnic alemany Jürgen Klopp, ha reconegut que el Liverpool no tenia "cap altra opció. Si algú ha d'estar enfadat i decebut, és l'entrenador del club d'on ha marxat. Però no estic enfadat perquè sé que ho vam intentar tot per convèncer Phil que es quedés amb nosaltres. El seu somni, però, era jugar al Barça. Quan dic que va deixar el Liverpool pel club dels seus somnis, és cert i hem d'acceptar-ho".

Alcácer, amb el grup

La resta de l'equip ha fet treball de recuperació, tenint en compte que venia de jugar la nit anterior contra el Celta. La gran novetat de la sessió ha estat el fet que Paco Alcácer ha fet part de la sessió amb la resta del grup. Cinc jugadors del filial, Carlos Aleñà, Alberto Varo, Rodrigo Tarín, Santi Bueno i Moisés, han fet part del treball amb el grup.  

 

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut