Futbol

Philippe Coutinho avala el fitxatge d'Arthur: "Té qualitat i personalitat"

Philippe Coutinho i Alèxia Putellas han estat els futbolistes convidats a la presentació de la divuitena edició del MIC. Tots dos han animat nens i nenes a gaudir del torneig. Coutinho ha repassat l'actualitat blaugrana

Actualitzat

Philippe Coutinho ha estat, amb Alèxia Putellas, un dels dos futbolistes convidats a la presentació de la divuitena edició del MIC, torneig internacional de futbol base que es disputa a les comarques gironines i que aquest any arribarà a la divuitena edició. Coutinho, que va jugar aquesta competició en tres ocasions, ha fet un repàs de l'actualitat blaugrana. El migcampista ha opinat sobre el seu compatriota Arthur, últim fitxatge del Barça.

"Arthur és un gran jugador. He coincidit amb ell a la selecció. Té qualitat i personalitat. Fora del camp també és molt gran."

Coutinho lamenta no poder jugar dimecres contra el Chelsea, però farà força des de la grada.

"En el partit del Chelsea, estaré fora com un fan i donant suport a l'equip. És un partit dur. El Chelsea té un gran equip i el que hem de fer és estar atents des del començament. Hem d'intentar marcar el primer gol des del començament."

El futbolista blaugrana també ha manifestat que li agradaria que Neymar tornés al Barça:

"Ney és un jugador grandíssim. Ja jugo amb ell en la selecció i és un privilegi. Per a mi seria molt bo que tornés. Li obrim la porta, és clar "

I ha aconsellat als nens que gaudeixin del MIC, que s'ho passin bé jugant a futbol. En la mateixa línia ha estat Alèxia Putellas, jugadora de l'equip femení del FC Barcelona.

"Que aprofitin aquesta oportunitat. Que gaudeixen d'enfrontar-se als millors equips de la seva edat. Del MIC sortiran les millors estrelles femenines del futur."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut