RAL·LI DAKAR

Peterhansel s'imposa en cotxes i el britànic Sunderland en motos a la segona etapa del Dakar

El francès Stéphane Peterhansel s'ha adjudicat la segona etapa del Dakar en cotxes, disputada entre San Carlos i San Rafael, de 433 km, al davant del madrileny Carlos Sainz i del català Nani Roma. Peterhansel és nou líder de la general mentre que Roma és quart. En motos, el britànic Sam Sunderland s'ha imposat avantatjant el xilè "Chaleco" López i el castellonenc Joan Barreda, que tot i ser tercer es manté com a líder de la general.

Actualitzat

El francès Stéphane Peterhansel s'ha adjudicat la segona etapa del Dakar en l'apartat de cotxes, disputada entre San Carlos i San Rafael, de 304 km, al davant del madrileny Carlos Sainz per només 46 segons i del català Nani Roma, que ha entrat a 7 minuts del guanyador. Peterhansel arrabassa el liderat a Carlos Sousa i té al darrere precisament Sainz. Roma és quart.

En l'apartat de motos, el britànic Sam Sunderland s'ha imposat avantatjant per només 39 segons el xilè "Chaleco" López i el castellonenc Joan Barreda, que tot i ser tercer es manté com a líder de la general. L'osonenc Marc Coma ha estat novè i queda cinquè a la general.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut