Peter Sagan celebra la victòria a la desena etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Peter Sagan s'imposa a l'esprint en la 10a etapa del Giro

El corredor eslovac del Bora ha fet bo el treball del seu equip i s'ha acabat imposant al davant del colombià Fernando Gaviria i de l'italià Davide Cimolai

David CarballoActualitzat

Peter Sagan ha guanyat a l'esprint en la 10a etapa del Giro, l'etapa en línia més curta de la cursa amb 139 quilòmetres entre L'Aquila i Foligno i només un port de muntanya de quarta categoria que ha descartat alguns velocistes de la lluita per la victòria final. El corredor eslovac del Bora ha fet bo el treball del seu equip i s'ha acabat imposant al davant del colombià Fernando Gaviria i de l'italià Davide Cimolai.

El colombià Egan Bernal ha estrenat la "maglia rosa" de líder de la classificació general i l'ha mantingut sense problemes en una jornada de transició, tot i que el belga Remco Evenepoel li ha retallat un segon després d'una intensa lluita per les bonificacions en un dels esprints intermedis de l'etapa. Ara Bernal és líder amb 14 segons d'avantatge sobre Evenepoel i 22 respecte al rus Aleksandr Vlasov, mentre que el català Marc Soler ha pujat a la desena posició a 1 minut.

Aquest dimarts el Giro tindrà la primera jornada de descans, i tornarà dimecres amb l'onzena etapa, de 162 quilòmetres de recorregut entre Perusa i Montalcino.

Anar al contingut