Peter Sagan celebra la seva victòria en la tercera etapa del Tour (@LeTour)
Ciclisme

Peter Sagan s'emporta la victòria en la tercera etapa del Tour i Geraint Thomas manté el liderat

L'eslovac de l'equip Bora, que s'ha refet a temps després que se li sortís un peu del pedal en els últims metres, ha estat el més fort en l'arribada final a Longwy per davant de Michael Matthews i Daniel Martin

David CarballoActualitzat

Peter Sagan s'ha emportat la victòria en la tercera etapa del Tour de França en una jornada sense canvis a la classificació general. L'eslovac de l'equip Bora ha estat el més fort en l'arribada final a Longwy després de 212,5 quilòmetres de recorregut. Sagan s'ha imposat tot i haver tingut un problema en els últims metres, quan se li ha sortit un peu del pedal, però s'ha refet a temps per creuar primer la meta davant de Michael Matthews i Daniel Martin.

El gran grup ha neutralitzat l'escapada del dia a 10 quilòmetres de l'arribada i, en l'última ascensió de tercera categoria, una dura pujada de tres quilòmetres, els favorits de la general han mantingut el control fins a l'atac de Richie Porte. L'australià ha trencat les hostilitats amb un dur atac i Contador ha saltat a la seva roda, però no ha pogut seguir el seu ritme. Porte ha mantingut la primera posició fins a l'aparició de Sagan, que ha complert amb els pronòstics per sumar la seva primera victòria d'etapa en aquesta edició i la vuitena del seu palmarès a la ronda francesa.

A la classificació general, el britànic Geraint Thomas manté el mallot groc de líder amb 12 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip Chris Froome i Matthews, que ha escalat a la tercera posició gràcies a la bonificació. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut