Golf

Peter Hanson lidera el Masters d'Augusta de golf quan falta una jornada davant Phil Mickelson

El suec Peter Hanson lidera el Masters d'Augusta de golf quan falta una jornada davant Phil Mickelson, que es postula com el gran favorit per aconseguir per quarta vegada la jaqueta verda com a guanyador d'aquest Grand Slam.

Actualitzat
El nord-americà Phil Mickelson és el gran favorit per endur-se el Masters d'Augusta de golf, quan només falta per disputar-se l'última jornada de la competició. L'esquerrà ocupa la segona posició de la general a només un cop del líder, el suec Peter Hanson, que ha acabat el tercer recorregut amb 65 cops i n'acumula un total de 207 -9 sota la par del camp.

Després de la segona jornada, on es van despenjar alguns dels favorits a la victòria final, com Tiger Woods o Rory McIlroy, tots els pronòstics apunten a Mickelson com a gran favorit. El nord-americà, que ja s'ha endut la jaqueta verda d'Augusta en tres ocasions -el 2004, el 2006 i el 2010-, ha estat molt fi en el "putt" i ha mostrat precisió en els cops des de "green".

Els últims 18 forats que s'han de disputar aquesta matinada decidiran si el títol és per a Mickelson o per a Hanson. De moment, els que segur que estan fora de qualsevol lluita per les primeres places són els espanyols Sergio García i Miguel Ángel Jiménez, que han firmat targetes de 75 i 76 cops respectivament.

Anar al contingut