Cristiano Ronaldo en una imatge amb la Juventus (Reuters)
Futbol

Peter Christiansen, advocat de Cristiano Ronaldo: "Són pures invencions"

L'advocat nord-americà que portarà la defensa de Cristiano Ronaldo en el cas de presumpta violació nega els fets i assegura que part dels documents que s'han publicat són falsos

Actualitzat

Peter S. Christiansen, advocat de Cristiano Ronaldo en el cas de la presumpta violació, ha assegurat aquest dimecres que molts dels documents en què es basa l'acusació no s'ajusten a la realitat: "Els documents que suposadament contenen declaracions del senyor Ronaldo i que van ser reproduïts a la premsa són pures invencions."

L'advocat nord-americà assegura que els documents van ser robats per un "hacker" i van ser reproduïts il·legalment, però afegeix que algunes parts van ser "alterades i/o fabricades". Pel que fa a l'acord firmat pel jugador, el seu advocat afirma que ha estat distorsionat i que "l'acord no representa de cap manera una confessió de culpa".

El comunicat emès per Gestifute, l'empresa de representació del jugador portuguès, parla també d'una "campanya internacional de difamació" cap a Cristiano Ronaldo. El jugador de la Juventus descansarà esportivament aquest cap de setmana al no haver entrat a la convocatòria per als partits que la seva selecció jugarà contra Polònia i Escòcia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut