Bàsquet

Pete Mickeal anuncia que marxa als Estats Units per recuperar-se i que si algun dia torna a jugar serà al Barça

El jugador del Barça Regal ha ofert aquest dimarts una roda de premsa per informar que ha decidit marxar als Estats Units per tractar-se el tromboembolisme pulmonar, i que s'hi estarà el temps que faci falta: "Aniré als Estats Units per buscar l'opinió d'un especialista en dues setmanes. Puc ser-hi 2, 4 mesos, un any o per sempre". Mickeal ha assegurat que si algun dia torna a jugar, serà al Barça, "el millor club del món".
Actualitzat

Pete Mickael ha ofert aquest migdia una roda de premsa. (Foto: EFE)

El jugador del Barça Regal, Pete Mickeal, ha ofert aquest migdia una roda de premsa, per informar que ha decidit marxar als Estats Units per tractar-se el tromboembolisme pulmonar, i que s'hi estarà el temps que faci falta: "Aniré als Estats Units per buscar l'opinió d'un especialista en dues setmanes. Puc ser-hi 2, 4 mesos, un any o per sempre."

El jugador blaugrana, molt emocionat, ha deixat molt clares dues coses. D'una banda, que el bàsquet ara no és important, el més important "és la meva salut i poder curar-me. El bàsquet passa ara a un segon pla", ha expressat. I de l'altra, Mickeal ha dit que "no hi ha cap més club com el Barça. Si algun dia torno a jugar, m'agradaria que fos en aquest club." I és que el jugador no s'ha cansat de repetir que el "Barça és un club especial, i el que fa especial aquest club és la gent, com m'han tractat. Ja es pot anar a l'NBA o a Europa... Res com aquí", ha assegurat.

Mickeal ha explicat que va parlar amb Rosell, Creus i Xavi Pascual i els ha demanat que "si algun dia puc tornar a jugar, vull fer-ho al Barça". Amb llàgrimes als ulls en alguna ocasió, Mickeal ha explicat que "la part més dura d'aquesta malaltia era haver de trucar a la meva dona i dir-li que tenia aquest problema una altra vegada".