Leo Messi, difícil per al Barça (EFE)
Barça

Pessimisme al Barça al voltant de Messi

Fonts del club entenen que el pla de sortides que ha traçat per encabir el crac argentí necessita un temps que el jugador no està disposat a esperar

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i que la reunió entre Joan Laporta i Jorge Messi al domicili del president del Barça hauria pogut fer pensar el contrari, ara mateix al club blaugrana hi ha força pessimisme sobre la possibilitat que Leo Messi torni a vestir la samarreta del Barça aquesta pròxima temporada.

Les dificultats afegides que es troba el Barça pels problemes financers dificulten l'acord, tot i la voluntat de les dues parts. Fonts del club blaugrana admeten que la situació ara mateix és "difícil". Assenyalen que l'astre argentí ja coneix de fa dies l'oferta del Barça, que té un pla de sortides planificat per encabir el fitxatge del jugador, però que sembla difícil que Messi pugui esperar tant.

El pla de sortides previst pel Barça necessita un temps per ser executat, i el que es percep des del cantó del Barça és que Messi no esperarà aquest temps per decidir el seu futur.

Per acabar-ho d'adobar, el veredicte de la Lliga, que no atorga al Barça la norma 1:1 per poder fitxar aquest estiu, encara fa més costosa l'operació, per molt que Messi estigui decidit a rebaixar el seu caixet per tornar al club blaugrana.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut