Svetislav Pesic, en una imatge d'arxiu (EFE)
ACB

Pesic, sobre el clàssic: "Necessitem fer un partit perfecte"

L'entrenador blaugrana reconeix que el duel contra els blancs de la Lliga Endesa no serà gens fàcil perquè, a banda de l'esperit de revenja de la Copa, el Madrid, si guanya, igualarà el Barça en el liderat

Actualitzat

L'entrenador del Barça Lassa de bàsquet, Svetislav Pesic, ha comparegut en roda de premsa el dia previ al duel contra el Reial Madrid de la Lliga Endesa. Els blaugranes tornen al Wizink Center tot just un mes després de conquerir-hi la Copa davant l'etern rival i a casa seva.

Els aires de revenja per part dels blancs, a més, tenen un al·licient extra, i és que, en cas de victòria, els blancs igualarien el Barça en el liderat de l'ACB. La recepta de Pesic per tornar a assaltar la pista del Reial Madrid es resumeix en molt breu: 

"Necessitem fer un partit perfecte. El passat no existeix, les victòries que hem aconseguit enfront d'ells només ajuden per donar confiança, però els partits no només es guanyen amb confiança."

 

L'entrenador serbi confia plenament en els seus homes per defensar el liderat davant del Reial Madrid malgrat que sigui un dels equips més perillosos no només en el campionat domèstic sinó també a Europa:

"Hem de mantenir el cap fred. Si controlem això, podem atacar amb garanties. Ells són molt agressius en el rebot, sobretot l'ofensiu, aquí és on ens hem de concentrar."

 

Pel que fa als seus efectius, Svetislav Pesic ha explicat que no podrà comptar segur amb Kevin Seraphin, encara amb problemes físics, ni amb Adam Hanga, que porta tres dies sense entrenar-se per qüestions familiars.

 

Anar al contingut