Eurolliga

Pesic: "Podem competir i guanyar qualsevol equip, i això em fa ser positiu"

El tècnic serbi del Barça Lassa es mostra convençut de sumar un triomf contra els grecs al Palau per trencar una ratxa de tres derrotes europees consecutives

Actualitzat

Després de les tres últimes derrotes en els tres últims partits de l'Eurolliga, el Barça Lassa està obligat a guanyar aquest dimarts contra l'Olympiacos al Palau Blaugrana per continuar tenint a l'abast les posicions de play-off. Svetislav Pesic vol mantenir la moral alta dels seus jugadors malgrat els mals resultats i s'ha mostrat convençut de sumar el triomf contra un rival directe.

"A vegades no guanyes, però veus que el teu equip intenta donar el màxim i et quedes satisfet. Crec que l'afició ja ha vist que aquest any podem competir i guanyar qualsevol i això em fa ser positiu".

Malgrat el pessimisme que envolta l'equip blaugrana, que diumenge també va perdre a la pista de l'Unicaja de Màlaga a la lliga ACB, l'entrenador serbi ha insistit que "el vestidor està unit" i que té capacitat per relativitzar derrotes grans com la de la passada jornada contra el Reial Madrid perquè "s'està treballant bé".

D'altra banda, Pesic no s'ha mostrat preocupat per la baixa anotació del seu equip en l'Eurolliga, en la qual ha fet una mitjana de 65,7 punts en les seves últimes tres derrotes en la competició.

"La nostra estadística en atac no m'interessa. Mai m'ha preocupat l'atac. M'interessa com podem millorar la nostra defensa i el nostre rebot defensiu per frenar l'Olympiacos, millorar físicament i tàcticament. Perquè tenim qualitat individual en atac".

Malgrat que l'equip és el quart pitjor de la competició en l'aspecte ofensiu -només el Maccabi Tel Aviv, el Darussafaka i el Buducnost anoten menys que els blaugranes-, Pesic ha insistit que guanyar l'Olympiacos passa per trobar fórmules per frenar els grecs, que a més arriben al Palau més descansats.

"Ells van jugar dissabte, contra un dels equips que estan més a avall a la taula (van guanyar el Kolossos Rhodes per 67-86), sense Printezis i Spanoulis, que van poder descansar. La seva lliga és un luxe per a ells. Els permet preparar-se bé per a l'Eurolliga. Nosaltres, en canvi, vam haver de jugar ahir un partit de moltíssima intensitat contra l'Unicaja (el Barça va perdre 78-73), davant 10.000 o 12.000 persones".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut