El Barça buscarà la quarta victòria europea consecutiva
Eurolliga

Pesic: "Hem de jugar al límit cada partit si volem classificar-nos per al play-off"

El Barça Lassa juga aquest dimecres a Milà el primer dels dos partits de competició europea que haurà de jugar aquesta setmana

Actualitzat

El Barça Lassa afronta una setmana amb doble cita d'Eurolliga. Aquest dimecres tindrà el primer dels dos partits a la pista de l'Olimpia de Milà i divendres rebrà el Panathinaikos al Palau Blaugrana.

L'entrenador blaugrana, Svetislav Pesic, ha remarcat la importància del partit, que els enfrontarà contra un rival directe a la classificació: "Ara ja no hi ha gaires opcions i hem de jugar al límit cada partit si volem classificar-nos per al play-off". En la mateixa línia, Pau Ribas és conscient que "no són partits a vida o mort", però ha destacat que són importants: "Aquesta setmana és important perquè ens enfrontem a rivals directes".

L'equip de Pesic porta sis victòries consecutives entre Lliga i Eurolliga, però el tècnic serbi no vol pensar en el passat i assegura que se centra únicament en el present. El tècnic serbi també ha volgut analitzar el fet de jugar dos partits pràcticament consecutius: "No tenim gaire temps per entrenar-nos, però sí per analitzar".

ARXIVAT A:
Svetislav Pesic Eurolliga
Anar al contingut