Pesic espera que el seu equip reaccioni a la pista del Maccabi (@FCBbasket)
Bàsquet

Pesic: "Hem d'anar a Tel Aviv amb la sensació que podem guanyar"

El tècnic del Barça espera que els seus jugadors donin el màxim per jugar al límit i buscar la victòria a la pista del Maccabi després de perdre tres dels últims quatre partits

Actualitzat

L'entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'Eurolliga a la pista del Maccabi que el seu equip ha de jugar a Tel Aviv "amb la sensació de poder aconseguir una victòria" i espero que aquest dimarts els seus jugadors "donin el màxim per jugar al límit i intentar la victòria".

"Ara no vull parlar de la situació mental dels jugadors, cosa que sembla que està de moda. I això ho diuen aquells que no saben les raons per les quals els seus equips no guanyen. És cert que has d'estar bé mentalment, tot i que també ho és que si estàs bé físicament, la teva mentalitat és més forta. I nosaltres hem de millorar físicament si volem que el nostre joc millori, tant en defensa com en atac."

El tècnic serbi ha recordat que el Maccabi no ha perdut ni un partit a casa aquesta temporada, tot el contrari que els blaugranes, que encadenen dues derrotes consecutives a casa contra l'Anadolu Efes i el Bilbao Basket.

"Sempre tenen el pavelló ple, amb seguidors que ajuden l'equip des del començament fins al final de partit. I l'equip es mereix aquest ajut perquè en aquesta temporada estan jugant un gran bàsquet. Hem perdut els dos últims partits d'Eurolliga, tot i que han estat igualats, però sabem que no són els últims de la temporada. Estem al gener i tenim moltes il·lusions."

Pau Ribas: "Ara sembla que tot sigui un desastre"

L'escorta del Barça Pau Ribas no ha amagat la dificultat del duel contra el Maccabi, tot i que ha destacat que no hi ha "res millor" que guanyar a Tel Aviv "per demostrar" la classe d'equip que són els blaugranes per "recuperar les bones sensacions".

"Sembla mentida que fa dos dies érem líders de l'Eurolliga i la Lliga ACB i, perquè hem perdut tres dels quatre últims partits en l'últim moment i l'últim tir, ara sembla que tot sigui un desastre. Hem de tocar de peus al terra, millorar coses que no fem bé per millorar aquestes situacions finals."

Anar al contingut