Pesic ha explicat que Mirotic va refusar dues ofertes d'equip NBA (@FCBbasket)
Barça

Pesic: "Els Bulls li van oferir 45 milions a Mirotic"

El tècnic del Barça ha explicat que les xifres que es filtren sobre el sou que cobrarà Mirotic al Barça "són només especulacions"

Actualitzat

Svetislav Pesic ha afirmat que el fitxatge estrella d'aquest estiu del Barça va tenir "dues grans ofertes de l'NBA". En una entrevista concedida a Mozzart Sport, el tècnic blaugrana ha parlat sobre la tornada a Europa de Mirotic.

"Sé que els Bulls li oferien 45 milions. Normalment quan un jugador d'aquest nivell torna a Europa, tothom pensa que és únicament per diners"

Pesic ha explicat que el jugador té, ara mateix, "un contracte en relació a la seva qualitat", però també ha volgut puntualitzar que "totes les xifres que es filtren són només especulacions".

L'entrenador del Barça explica que el jugador de 28 anys "està centrat en Europa" en el seu retorn a la Lliga ACB, després de disputar-la amb el Reial Madrid abans de marxar a l'NBA.

Mirotic va decidir posar punt i final a la seva aventura a la millor lliga del món, després de disputar l'última temporada amb els Milwaukee Bucks.

ARXIVAT A:
Svetislav Pesic
Anar al contingut