Bàsquet

Pesic avisa dels perills que es trobarà el Barça davant del Panathinaikos a l'Eurolliga

Actualitzat

Svetislav Pesic no es refia del Panathinaikos. L'entrenador del Barça de bàsquet ha remarcat, a la roda de premsa prèvia al partit d'Eurolliga contra el conjunt grec, que l'equip que dirigeix Rick Pitino arriba al Palau Blaugrana en un gran moment després de sumar quatre victòries consecutives a la màxima competició europea i liderar la Lliga grega:

"L'equip té millor plantilla que l'últim any. Com tots els equips d'Europa no hi ha ningú que hagi guanyat tots els partits, ells també van tenir problemes a l'inici però ara han trobat el seu ritme."

Entre els principals perills, hi ha un vell conegut, i és que Tyrese Rice torna a Barcelona just una setmana després d'anotar 41 punts contra l'Olympiacos.

A banda, el tècnic serbi admet que el calendari de competició en aquesta recta final de l'any és d'allò més atapeït i és que el Barça de bàsquet haurà de disputar cinc partits en nou dies:

"Tots els jugadors estan preparats. No és nou per a nosaltres. No plorem ni busquem excuses, traiem el millor de la situació que tenim."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut