Bàsquet

Pesic avisa dels perills del Burgos: "Hem de preparar-nos per jugar contra un gran rival"

Redacció Esport3Actualitzat

A les semifinals de l'ACB, ja no queden dubtes que els equips que hi han arribat hi deixaran la pell per mantenir viu el somni del títol sí o sí. Tant és si han caigut pel camí favorits com el Reial Madrid i que hagin passat ronda equips com el San Pablo Burgos, per a qui els pronòstics no auguraven gaire fortuna.

Doncs sí, el Barça s'haurà de veure les cares amb el conjunt castellà, un dels equips que ha exhibit més múscul i perseverança en aquesta fase final de la Lliga Endesa. En aquest sentit, Svetislav Pesic, l'entrenador blaugrana, té molt clar que jugar contra el Burgos serà molt complicat:

"Si han guanyat el Reial Madrid i han perdut contra el València en els últims segons, hem de respectar-los i preparar-nos per jugar contra un gran rival. Tenen el que s'ha de tenir per jugar contra qualsevol equip de l'ACB."

 

En qualsevol cas, el tècnic serbi té molt clar que no hi ha cap marge d'error a aquestes alçades de la competició i s'agafa a la motivació que veu en els ulls dels seus jugadors per mostrar-se confiat en les opcions del Barça per guanyar la Lliga Endesa

"Estan molt motivats i preparats per guanyar. Ningú no comença a guanyar per perdre el partit, sinó que es prepara per guanyar-lo."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut