Gerard Moreno, després d'un dels gols que ha marcat avui a l'Alabès
Gerard Moreno, en una imatge d'arxiu
Futbol

Perilla el Mundial per a Gerard Moreno

El davanter català del Vila-real ha recaigut de la seva lesió i se li complica la presència a la convocatòria definitiva de Luis Enrique

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Moreno va brillar fa dues temporades, i es va proclamar màxim golejador de la Lliga Europa, però no està tenint sort amb les lesions en els últims mesos. El davanter del Vila-real ha recaigut de la lesió als isquiotibials de la cama esquerra que el manté fora dels terrenys de joc des del passat 11 de setembre. 

Si es confirmen els pronòstics, Moreno podria estar de baixa entre 3 i 4 setmanes més, circumstància que comprometria molt seriosament les seves opcions de jugar el Mundial. El de santa Perpètua de Mogoda ha comptat amb la confiança de Luis Enrique quan ha estat disponible, però la seva escassa presència la present temporada el pot deixar a casa durant el Mundial de Qatar, que comença el pròxim 20 de novembre. 

Moreno ha jugat els 5 primers partits de Lliga aquesta temporada, i ha marcat 2 gols. A la Lliga Europa ha jugat 3 partits més, i ha firmat un gol.  

  

Anar al contingut