Pere Pons, en una imatge d'arxiu
Girona

Pere Pons no s'entrena el dia abans de rebre el Leganés

El migcampista va ser substituït abans de la mitja part a Sevilla i ha estat baixa a l'entrenament matinal previ al partit de Lliga

Josep M. PuigActualitzat

El migcampista del Girona FC Pere Pons serà baixa contra el Leganés després de no haver-se recuperat dels problemes musculars al bessó de la cama esquerra. En l'entrenament previ al partit, Pons ha estat l'única baixa de la plantilla. El jugador de Sant Martí Vell va ser substituït en els últims minuts de la primera part al camp del Sevilla. El seu lloc a l'onze titular probablement l'ocuparà Aleix Garcia, que no surt a l'onze inicial des del fatídic partit al camp de l'Eibar (4-1), l'últim partit de l'any 2017. Un altre de les opcions hauria pogut ser David Timor, però una clàusula al seu contracte impedeix la participació del jugador, que la temporada passada jugava a l'equip madrileny.

A l'entrenament d'aquest matí, el "pichichi" Cristhian Stuani s'ha exercitat amb normalitat després de recuperar-se de les molèsties als abductors i tornarà a sortir d'inici.

El Girona i el Leganés s'enfronten a Montilivi instal·lats còmodament a mitja taula i consolidats com dos dels equips revelació de la Primera Divisió. Per arribar fins aquí, però, els dos clubs van haver de suar sang en les categories inferiors fins a obtenir el premi gros, una trajectòria en els dos casos que continua sòlida en l'elit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut