Girona

Pere Pons: "El Girona sempre ha estat la meva primera opció"

El director esportiu del club, Quique Cárcel, ha reconegut que hi havia equips disposats a pagar la clàusula de rescissió, al voltant dels 2 milions d'euros, però que el jugador ha prioritzat l'aspecte sentimental sobre el professional per renovar el seu contracte fins al 2020

Actualitzat

El Girona i Pere Pons han oficialitzat l'ampliació de contracte del migcampista fins a l'any 2020. El de Sant Martí Vell ha explicat que continuar a Montilivi sempre ha estat la seva primera opció i que enlloc estaria millor que al Girona. El director esportiu del club, Quique Cárcel, ha reconegut que hi havia equips disposats a pagar la clàusula de Pere Pons, al voltant dels 2 milions d'euros, però que el jugador ha prioritzat l'aspecte sentimental sobre el professional.

"El Girona és el meu club, la gent m'estima i jo els estimo a ells. Des d'un primer moment, el Girona em va passar una proposta i jo de seguida vaig dir que seguir era la meva primera opció. M'he sentit valorat i molt estimat, i no hi ha millor manera de tornar la confiança que fer-ho amb esforç a la gespa", ha revelat Pere Pons en roda de premsa.  

El futbolista català, que als seus 24 anys ja ha jugat 143 partits oficials amb l'equip blanc-i-vermell, ha destacat la importància de l'aspecte sentimental a l'hora de prendre la decisió de continuar a Montilivi.

Kayode i Mojica, els pròxims fitxatges

Confirmada la continuïtat de Pere Pons, el Girona podria anunciar en les pròximes hores els fitxatges del davanter nigerià Kayode, que jugava a l'Àustria Viena, i del carriler colombià Mojica, que ja va jugar cedit a Montilivi el curs passat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut