Pere Milla ha tingut poc protagonisme amb l'Eibar aquesta temporada (@SDEibar)
Futbol

Pere Milla s'afegeix a la convocatòria de la selecció catalana per l'amistós contra Veneçuela

L'Eibar iguala amb quatre convocats el Girona i l'Espanyol com els equips que aporten més futbolistes al conjunt dirigit per Gerard López per al duel contra la selecció veneçolana a Montilivi

Actualitzat

El jugador lleidatà de l'Eibar Pere Milla és el futbolista número 21 de la convocatòria de la selecció catalana per al partit amistós de dilluns que ve contra Veneçuela a Montilivi, segons ha anunciat el club basc. El futbolista català ha tingut poc protagonisme al conjunt de José Luis Mendilibar aquesta temporada i només ha disputat quatre partits oficials, 4 a la Lliga i dos a la Copa del Rei.

L'Eibar iguala amb quatre convocats el Girona i l'Espanyol com els equips que aporten més futbolistes al conjunt dirigit per Gerard López. Pere Milla s'afegeix d'aquesta manera a Marc Cucurella, Joan Jordán i Marc Cardona.

El seleccionador català, Gerard López, podria convocar un davanter més per suplir les baixes d'última hora que hi ha hagut a la selecció per la negativa de l'Osca d'alliberar Enric Gallego i Àlex Gallar per jugar amb Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut