Barça

Pere Gratacós: "Messi no seria tan bo sense Iniesta o Neymar"

El representant del Barça en el sorteig de la Copa del Rei ha parlat sobre el crac argentí, a qui ell mateix va entrenar al filial

Marc BéjarActualitzat

En ple debat sobre la renovació de Messi després de les paraules del director general del Barça, Òscar Grau, demanant "sentit comú" a l'hora d'abordar el nou contracte, aquest divendres s'ha afegit un nou capítol al serial. El representant del club barcelonista en el sorteig de la Copa del Rei celebrat a Las Rozas, Pere Gratacós, s'ha pronunciat sobre el paper del crac de Rosario al FC Barcelona. "Messi no seria tan bo sense Iniesta o Neymar", ha explicat l'exentrenador del club, que va dirigir l'argentí durant la seva etapa al filial.

Aquestes declaracions, que intenten restar transcendència al fet que l'argentí continuï sense renovar i tenen la intenció d'exalçar el col·lectiu per sobre les individualitats, han generat, de seguida, un gran ressò en el barcelonisme. Malgrat això, el gironí ha acabat sentenciat que "Messi és el millor", evitant crear qualsevol dubte que alimentés la polèmica.

Gratacós també ha parlat sobre l'emparellament del Barça en els quarts de final de la Copa del Rei. L'equip dirigit per Luis Enrique s'enfrontarà a la Reial Societat, en una eliminatòria que considera "molt complicada", tot i que confia en les opcions del Barça per passar. "Jugar la tornada a casa ha de ser positiu", ha remarcat l'exseleccionador català.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut