Gavi s'abraça amb Dembélé en el partit contra el Sevilla.
Gavi s'abraça amb Dembélé en el partit contra el Sevilla.
Barça

Per què Gavi va abraçar Dembélé després de marcar contra el Sevilla

El jove del planter va celebrar el seu primer gol amb el número 6 amb el davanter francès

El canvi positiu de Dembélé aquesta temporada és evident no només en números. Segons explica el "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el caràcter del francès també s'ha transformat: més presència als mitjans, gestos més efusius i més interaccions amb els seus companys. Com la jugada amb Alderete el dia del Barça-Getafe. Ja en el Mundial es va sincerar amb "els seus anys difícils al Barça" i que només es relacionava amb els seus companys francesos de la plantilla.

Qui forma part del nucli d'amics de Dembélé al vestidor del Barça?

L'acció de Gavi després del seu gol contra el Sevilla també ens desvela un canvi en Dembélé. El jove del planter va anar a celebrar el seu gol abraçant-se amb el francès. Què uneix aquests dos jugadors? El francès ha establert dues relacions de molta proximitat i ascendència amb Gavi i Pedri. El tema de la millora del castellà de Dembélé hi ha ajudat molt. Fins i tot li ha dedicat alguna publicació a les seves xarxes socials.

Un nou exemple que aquest grup de jugadors del Barça "han fet família", com ha explicat Xavi. I del procés de maduració i integració de Dembélé com a jugador blaugrana.

Gavi i Dembélé celebrant el títol de la Supercopa

Ousmane Dembélé es troba recuperant-se d'una nova lesió muscular que l'hauria d'allunyar entre 4 i 5 setmanes dels terrenys de joc, però no es va voler perdre l'actuació dels seus companys des de primera fila de les graderies del Camp Nou.

Mira el gol de Gavi i la resta de gols del Barça, 3 - Sevilla, 0:

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut