FUTBOL

Per què el nom real de Tebas és Xavi

Ha explicat que al registre el seu nom apareix amb ics

Actualitzat

En el marc de l'acte Fòrums d'Avantguarda per debatre sobre el model de l'ecosistema del futbol europeu, el president de LaLiga, Javier Tebas, ha revelat un detall sobre la seva vida personal que era totalment desconegut. Ha estat ja al final de la xerrada quan ha explicat que el seu nom real és Xavi i no Javier.

El dirigent ha explicat que part de la seva família té origen català i que quan va néixer --ho va fer a Costa Rica-- i van anar a registrar-lo a l'ambaixada espanyola van escriure el seu nom amb ics i no amb jota, com gairebé tothom el crida.

"A casa meva i els meus amics del col·legi em diuen Xavi. Tinc família catalanoparlant", ha deixat anar davant d'un auditori que segurament ha quedat totalment sorprès.

La revelació sorprèn encara més perquè Tebas sempre es va mostrar molt contrari al procés independentista que es va viure a Catalunya el 2017 i sempre que li van preguntar sobre el tema va insistir que, si es consumava la independència, el Barça no jugaria a la Lliga espanyola.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut