Futbol

Per a Ancelotti seria un somni guanyar la "Décima" i encara no sap si ho podrà fer amb Pepe i Benzema

Carlo Ancelotti i els capitans Iker Casillas i Sergio Ramos han explicat als mitjans que es troben davant d'una final "il·lusionant" per aconseguir la 'Décima'. Els madrilenys afronten aquesta oportunitat amb "ganes, il·lusió i coratge, però també volent divertir-nos en un partit tan bonic com aquest". El tècnic blanc, que disputarà la seva setena final europea, encara no sap si podrà comptar amb Pepe i Benzema

Actualitzat

Carlo Ancelotti i els capitans Iker Casillas i Sergio Ramos han explicat als mitjans que es troben davant d'una final "il·lusionant" per aconseguir la 'Décima'. Els madrilenys afronten aquesta oportunitat amb "il·lusió i coratge, però també amb ganes de divertir-nos en un partit tan bonic com aquest". El tècnic blanc, que disputarà la seva setena final europea, encara no sap si podrà comptar amb Pepe i Benzema.

"La il·lusió que tenim és la d'aconseguir aquesta Copa d'Europa per tot el que hem fet en aquesta Lliga de Campions", ha explicat Iker Casillas que té la possibilitat de sumar la seva tercera "orelluda" particular. Els blancs són conscients que "un petit detall pot canviar el destí del partit" i per això han de ser "sòlids tant a nivell defensiu com d'atac". Sergio Ramos ha insistit molt en el treball que ha fet l'equip per arribar fins aquest partit: "per al club, la Champions és una competició diferent i intentarem celebrar un moment únic". Per al central, "no pot faltar l'actitud" i considera que les claus seran "la motivació, el sacrifici i la humilitat".  

Ancelotti ha deixat clar que Cristiano Ronaldo i Bale arriben sense cap problema a la final. En canvi, Pepe i Benzema els han d'"avaluar a l'entrenament" per "saber com es troben" i decidir "si podem comptar amb ells". El més important per al tècnic italià és "donar-ho tot", "estar tranquils" i "donar unes instruccions clares" però sobretot, "gaudir del moment". Ancelotti, que ha guanyat quatre Champions i disputarà la seva setena final, sap que és un partit molt important per als blancs i ja ha explicat que els vol "ajudar a guanyar aquesta competició" però per a ell no és una obsessió sinó "un somni guanyar la 'Décima'". Ha destacat la importància de Cristiano, de qui ha declarat que és "una arma molt important perquè té una estadística impressionant i per això el necessitem. Ha fet una Champions fantàstica, ha marcat 16 gols i ha ajudat l'equip a arribar a la final".

Ancelotti també ha lloat Simeone i la seva bona relació amb els jugadors, amb els quals ha aconseguit fer el màxim. "Tenen una química molt bona i particular. Aquest és el motiu pel qual han guanyat la Lliga. La feina que està fent és fantàstica". Per últim, davant la pregunta de si s'ha preparat per als penals, Ancelotti ha dit: "No els he preparat. Tinc una llista de jugadors però no parlem d'això. No podem pensar des de l'inici d'aquest partit que es pugui arribar als penals. Hem d'estar preparats però l'important és pensar bé des del primer minut".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut