Bàsquet

Pepu Hernández assegura que afronten el derbi contra el Regal Barça amb ganes de redimir-se

A banda del derbi català entre l'Espanyol i el Barça a Cornellà-el Prat, aquest cap de setmana hi haurà el derbi de la Lliga ACB entre el Regal Barça i el DKV Joventut al Palau Blaugrana. L'entrenador de la Penya, Pepu Hernández, ha assegurat que el seu equip afronta el partit amb la intenció de redimir-se després de la inesperada derrota de diumenge passat davant el CB Granada a l'Olímpic de Badalona. El tècnic verd-i-negre ha afegit que "aconseguir la victòria contra el Barcelona seria una bona opció per rentar la taca del partit anterior. Volem i creiem que podem competir davant de qualsevol equip".

Actualitzat
L'entrenador de la Penya espera que diumenge el seu equip "sigui dur mentalment i físicament" per afrontar un partit que preveu "dur, complicat i intens". Hernández desitja que el seu equip es refaci de la decepció de diumenge passat i que "sigui capaç de disputar el partit de principi a final, independentment del resultat, i que no el regalem".

"No volem ser un equip que hagi d'apel·lar a l'èpica i intentar remuntar situacions adverses. Volem ser un equip més sòlid, tot i que encara ens falta", ha reconegut. Pepu Hernández també ha dit que "no compta" amb les absències que pugui tenir el conjunt blaugrana per aquest partit, ja que malgrat qualsevol baixa que pugui presentar l'equip blaugrana "segueix sent un conjunt complet, sencer i potent".

Reforç imminent al Regal Barça

Per la seva banda, el Regal Barça, que es va acomiadar de les opcions d'acabar primer de grup a l'Eurolliga en caure a la pista del Lietuvos Rytas, podria tancar en les pròximes hores el fitxatge d'un jugador per reforçar el joc exterior per les baixes de Basile, Mickeal i Navarro. El de Sant Feliu va tornar a jugar ahir després d'un mes de baixa per una lumbàlgia aguda, però encara no està al 100% físicament i el club blaugrana s'ha decidit per incorporar un nou reforç després de l'arribada de l'australià Joe Ingles.
Anar al contingut