Futbol

Pepe li diu "Quin atracament, fill de puta" a l'àrbitre al final del partit i aquest ho recull a l'acta

Després del partit al Madrigal, l'àrbitre José Luis Paradas Romero va tenir més feina de la normal per completar l'acta del partit, on va detallar el perquè de les quatre expulsions del Madrid. També va anotar en el capítol d'incidències, i amb lletres majúscules, que Pepe després del partit, al túnel de vestidors, es va dirigir a ell cridant i li va dir "Quin atracament, fill de puta". Sobre les expulsions, Paradas va indicar que Özil va veure la vermella directa per aplaudir una de les seves decisions burlant-se'n. Semblant va ser l'expulsió del preparador físic Rui Faria, que va haver d'abandonar el camp al minut 49 per aplaudir "una de les meves decisions des de la banqueta".

Actualitzat
L'expulsió de Mourinho va ser en veure dues amonestacions. La primera, al minut 53, per fer observacions a una de les decisions de Paradas, i la segona, al minut 82, per sortir de l'àrea tècnica fent observacions un altre cop a una de les decisions de l'àrbitre.

Finalment, Sergio Ramos va veure doble groga, ja que en una acció va ser castigat per "infringir persistentment les regles del joc" i "per desplaçar amb el braç un adversari en la disputa de la pilota".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut