Primera Divisió

Pepe i Cannavaro no s'entrenen i creen un altre maldecap a Schuster per rebre el Sevilla

El Reial Madrid ha fet la penúltima sessió preparatòria abans de rebre aquest diumenge la visita del Sevilla al Bernabéu. Els homes de Bernd Schuster s'han exercitat primer al gimnàs i després al camp de la Ciutat Esportiva de Valdebebas. A més de les conegudes baixes per lesió de Metzelder i Van Nistelrooy, tampoc s'han deixat veure Pepe ni Cannavaro. Tant el portuguès com l'italià arrosseguen molèsties físiques després dels compromisos amb les seves respectives seleccions.

Actualitzat

Per la seva banda, l'holandès Wesley Sneijder ha parlat sobre els rivals del conjunt blanc a l'hora de guanyar la Lliga. "No sentim pressió. Nosaltres hem de fer el nostre joc i no mirar a Barcelona. Hem de guanyar els nostres partits i no mirar el que fan el Barça, ni el Vila-real, ni l'Atlètic de Madrid", ha assegurat el migcampista "orange".

El Sevilla també té jugadors tocats

El defensa francès Julien Escudé ha tornat de la selecció francesa amb molèsties al bessó dret i és dubte per jugar diumenge. Dragutinovic s'ha sotmès aquest divendres a Alemanya a la segona part de l'operació per corregir els seus problemes de pubàlgia. S'espera que el serbi pugui estar en condicions de cara a la recta final de la Lliga. Per la seva part, tot i que Keita i Kanouté han tingut molèsties al llarg de la setmana, el tècnic Manolo Jiménez confia poder comptar amb ells al Bernabéu.

Anar al contingut