Pep Segura, en una imatge d'arxiu
Barça

Pep Segura: "No hi ha cap problema amb Dembélé més enllà de la seva joventut"

El mànager general del Barça admet que el davanter francès té problemes per adaptar-se a l'estil de futbol del Barça

Actualitzat

El mànager general del FC Barcelona, Pep Segura, ha assegurat en una entrevista en el programa de ràdio "Què t'hi jugues!" de la Cadena Ser que "no hi ha cap problema amb Dembélé més enllà de la seva joventut" i que ha anat a parar "a un club molt gran com el Barça".

"Ha de passar per un procés d'adaptació. És molt jove i mai abans havia hagut de fer tants esforços per adaptar-se a la manera de jugar del Barça. Reconeixem que li està costant."

Sobre els rumors d'una possible sortida del davanter francès, Pep Segura no dona credibilitat a les notícies que especulaven sobre possibles ofertes generoses:

"A dia d'avui no tenim cap oferta per Dembélé i no tenim la voluntat de canviar l'estructura de la plantilla."

Un altre dels noms de què ha parlat el mànager esportiu del Barça és el d'Arturo Vidal, pel seu inici amb mal peu arran dels comentaris a les xarxes socials:

"Es va equivocar, vam parlar amb ell i des de llavors ha tingut una reacció exemplar. Aporta tot el seu coneixement futbolístic i la seva passió. Sempre que ha jugat ha demostrat que volia ajudar i col·laborar en el que fes falta."

Pel que fa a un possible retorn de Neymar al Barça, Pep Segura no tanca la porta a res:

"Sempre he dit que els jugadors joves que marxen per diners no tornaran, però el cas de Neymar és diferent perquè no parlem de jugadors en procés de formació, pertany a un tipus de professional que, segons les circumstàncies del mercat, haurem de valorar tenint en compte les millors expectatives per a nosaltres."


 

ARXIVAT A:
DembéléNeymar
Anar al contingut