Segona

Pep Lluís Martí s'estrena a la banqueta del Girona a Montilivi amb un triomf sobre el Tenerife (1-0)

Un solitari gol de Stuani de penal ha estat suficient per fer que el conjunt blanc-i-vermell sumi els tres punts

Miquel RibasActualitzat

Pep Lluís Martí s'ha estrenat amb el Girona a Montilivi amb un triomf sobre el Tenerife (1-0). El Girona sembla que està en el bon camí, tot i que només ha pogut guanyar per la mínima el Tenerife en el partit que inaugura la quinzena jornada de la Segona Divisió.

Els de Pep Lluís Martí han sortit molt endollats i Borja Garcia ha enviat la pilota a la base dels pals als cinc minuts de joc. El Tenerife ha replicat. Al quart d'hora de joc, un córner picat per Milla també ha acabat al pal després de rebotar la pilota en un jugador gironí. Al minut 30 Stuani ha tingut la primera ocasió de gol. El seu cop de cap ha sortit desviat per poc. A punt d'arribar als descans el Tenerife s'ha quedat amb un jugador menys. Aitor Sanz ha escombrat Stuani quan l'uruguaià ja marxava sol cap a la porteria d'Ortolà.

El Girona buscava el gol, però el Tenerife es tancava bé fins que Sipcic ha fet penal a Samu Saiz. Stuani, des dels onze metres, no ha fallat la pena màxima i ha aconseguit el seu desè gol a la lliga. Incomprensiblement, el Girona, amb un home més, ha fet un pas enrere davant la pressió creixent del Tenerife. Moore ha tingut l'empat a les seves botes.

Han estat moment de nervis a la graderia de Montilivi. A les acaballes del partit Stuani ha pogut fer el 2 a 0, però no ha estat fi. La victòria permet al Girona mantenir-se a la zona alta de la classificació amb 23 punts.