Pep Guardiola dóna instruccions als seus jugadors durant el partit de tornada dels quarts de final a Lisboa (EFE)
Lliga de Campions

Pep Guardiola sempre ha arribat a les semifinals de la Champions en les set temporades com a entrenador

El tècnic català del Bayern de Munic sempre ha arribat com a mínim fins a la penúltima ronda de la màxima competició europea en les seves set temporades com a entrenador, primer al FC Barcelona i ara al club bavarès

Actualitzat
Pep Guardiola es manté fidel amb les semifinals de la Lliga de Campions. El tècnic català del Bayern de Munic sempre ha arribat com a mínim fins a la penúltima ronda de la màxima competició europea en les seves set temporades com a entrenador, primer al FC Barcelona i ara al club bavarès.

Amb el Barça, Guardiola ha guanyat aquesta competició en dues de les quatre temporades que va estar a la banqueta, mentre que amb el Bayern, en les seves dues primeres temporades s'ha quedat a les portes de la final, la seva gran assignatura pendent abans d'agafar les regnes del Manchester City a partir de l'estiu que ve.

En la temporada 2013/2014 -després assumir l'equip que havia guanyat el triple dirigit per Jupp Heynckes-, Guardiola va veure com els seus homes queien eliminats a mans del Reial Madrid. En l'anada a l'estadi Santiago Bernabéu el Bayern va perdre per 1-0, cosa que deixava oberta l'eliminatòria, però en la tornada va perdre per 0-4 després d'una desastrosa golejada. Guardiola va ser molt criticat per aquell partit i, més endavant, va admetre que aquelles opinions tenien raó, ja que ell es va equivocar en el plantejament.

En la temporada 2014/2015 el botxí del Bayern de Guardiola en semifinals va ser el FC Barcelona, que es va imposar al Camp Nou per 3-0. El Bayern va aconseguir guanyar per 3-2 el partit de tornada a la Allianz Arena, però no va aconseguir remuntar l'eliminatòria. Una de les crítiques que s'han fet a Guardiola des que és al Bayern és que l'equip arriba sense reserves a la primavera i, amb això, a la disputa de les semifinals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut