Pep Guardiola, durant l'últim partit del Manchester City, contra el Wolverhampton (Reuters)
FUTBOL

Pep Guardiola s'afarta de les crítiques i s'acarnissa amb Evra

L'entrenador del Manchester City ha utilitzat les finals de Londres i Roma per carregar contra el futbolista francès

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha dit prou als oportunistes que critiquen el seu equip després de l'eliminació de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid. Exjugadors com Berbatov, Seedorf o Evra han rebut la resposta contundent de l'entrenador del Manchester City. 

Sobre les declaracions del jugador francès, que va dir que Guardiola "no vol líders ni personalitat", ja s'hi havia referit durant la setmana, però aquest divendres ha anat una mica més enllà. El tècnic de Santpedor ha rescatat les Lligues de Campions guanyades pel Barça a Londres i a Roma per contraatacar amb força. 

"Tenim el mateix caràcter i personalitat que quan vam perdre a Madrid en els últims dos o tres minuts. Els experts, exjugadors com Berbatov, Seedorf o Evra, aquest tipus de persones que s'han trobat en situacions similars, que he jugat contra ells... No vaig veure aquesta personalitat quan els vaig destruir, els vam destruir en la final de la Champions contra el United."

Guardiola ha criticat el simplisme d'aquells que ataquen el seu equip per un sol partit i s'obiden de la resta de la temporada.

"Els meus jugadors tenen la mateixa personalitat, no perds la personalitat per encaixar dos gols en un minut quan has tingut dues oportunitat de marcar. En els últims quatre partits hem marcat 22 gols i aleshores sí que tenim una personalitat increïble i tot això..."

Cal recordar que el Manchester City té la lliga anglesa a tocar. A dues jornades del final, porta tres punts d'avantatge al Liverpool, amb qui té el goal-average general favorable.  

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut