Pep Guardiola, preparat per a la represa de la Premier contra l'Arsenal (@ManCity)
Futbol

Pep Guardiola: "No pensem ni un segon en el Reial Madrid o en la Champions"

El que més preocupa el tècnic del City en la represa de la Premier és el poc temps que han tingut per preparar-se

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha comparegut en una roda de premsa virtual en les hores prèvies al partit que ha de jugar el seu equip contra l'Arsenal d'un vell conegut, Mikel Arteta, que, fins fa pocs mesos, treballava al cos tècnic de l'equip de Manchester. Guardiola ha fet broma amb la seva bona relació amb l'actual entrenador de l'equip londinenc.

"L'última vegada que he parlat amb Arteta? Fa una hora. Res, només hem parlat del vi que ens prendrem després del partit si les normes de distanciament ens ho permeten."

Guardiola ha tingut unes paraules càlides per a les víctimes de la pandèmia:

 "Per a totes les persones que van perdre membres molt importants de les seves famílies o amics de veritat, ha estat un moment difícil."

I ha acabat mostrant la seva satisfacció per haver recuperat, encara que només sigui una mica, una certa normalitat en uns temps molt difícils per a ell després de la mort de la seva mare, Dolors, a causa del coronavirus.

"El que visc personalment és el mateix que viu tothom. No hi ha res diferent. Totes les persones que hem perdut són importants per a les seves famílies. És per això que tenim les famílies juntes, fortes. Estic content de tornar de nou a aquesta rutina i veure-us a tots."

 

El que més preocupa l'exentrenador del FC Barcelona és el poc temps que ha tingut el seu equip per preparar la represa de la Premier League.

"Sabem que el temps de pretemporada que hem tingut no és suficient, només tres setmanes respecte a les 5 o 6 d'altres països, però és el que és. Ens hem d'adaptar, com tots els treballadors del món."

"Crec que no estan completament en forma, però hem d'adaptar-nos i que els perjudicis econòmics per la Lliga i tots els implicats sigui el menor possible."

Com és habitual, Guardiola va partit a partit. Ara el que l'ocupa és l'Arsenal i la Premier, de moment, no té temps per al Reial Madrid i la Champions.

"Ara mateix no pensem ni un segon en el Reial Madrid o en la Champions League. Queda molt lluny. Normalment no preparo partits mirant molt enllà. La meva única preocupació és l'Arsenal i després recuperar-nos per al partit del Burnley."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut