El Manchester City de Pep Guardiola no podrà jugar en cap competició europea les pròximes dues temporades (Reuters)
Lliga de Campions

Pep Guardiola: "Ho hem intentat fins al final"

L'entrenador del Manchester City s'ha mostrat orgullós del partit que han ofert els seus homes enfront del Tottenham malgrat l'eliminació de la màxima competició europea

Actualitzat

Pep Guardiola ha comparegut a la roda de premsa posterior a l'eliminació del Manchester City en mans del Tottenham amb la cara ben alta conscient que els seus jugadors han fet tot el possible per intentar ser a les semifinals de la Champions League:

"Vam fallar un penal a l'anada, hem creat un volum increïble d'oportunitats a la tornada davant d'un equip complicat. Hem reaccionat increïblement bé. Estic molt orgullós, especialment per l'afició. Mai havíem vist l'estadi així de ple. Em sap molt de greu per a tots ells, però el futbol és així d'imprevisible. Ho hem intentat fins al final."

 

Les ironies del calendari fan que justament el proper rival dels "citizens" a la Premier League sigui el mateix que aquest dimecres l'ha deixat fora de la màxima competició europea. En aquest sentit, el tècnic català no vol donar-hi una especial importància i confia plenament en els seus homes per superar l'equip de Pochettino el proper dissabte al migdia:

"Ens hem d'aixecar, hem d'intentar dormir i preparar-nos per al proper partit."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut